Skip to content

Det blir byggestart i både Melsheia og pa Tjørom denne høsten. Fantastisk løft for hele skiskytter og langrenns regionen. Roger Grubben har kommet med et lite info brev til Alf som er vedlagt.

Hei Alf!

Sender deg litt kort info ifm planer for framdrift og utbygging av «nye Tjørhom skistadion». Har du mulighet til å videreformidle til aktuelle klubber i ditt område? Vi tenker at det er greit å informere litt om framgang, og å ev gi de som har lyst til det – muligheten til å hjelpe til med dugnad der de måtte ønske.

Sirdal kommune har vedtatt å bevilge 2,4 mill nå til byggetrinn 1, videre finansiering skal tas i budsjettprosessen. Det var viktig for å kunne komme i gang før denne sesongen! Så må vi dele byggetrinn 1 over litt lengre tid. Prioritering 1 for oss er å få flyttet, og bygd ny standplass. I tillegg må vi justere litt på løypene i denne sammenhengen. Vi må prøve å stå på så godt som mulig i høst for å klare å få ferdig denne så fort som mulig – og til konkurransesesongen.

Vi er i gang med dugnad – i hovedsak skogrydding, sånn at vi kan få entreprenøren fort på banen. Det jobbes av flere på ettermiddager, og i helg. Vi satser på at de kan begynne jobben med standplass i månedsskiftet september/oktober. Det er Arvid Tjørhom som styrer dugnaden, og ev interesserte kan ta kontakt med ham. Tlf 90632583.

Lørdag 24.september kommer vi til å ha en litt større felles dugnadsdag. Da blir det bål og kaffe. De som ev er på hytta da, og vil ta en tur innom for å se på framdrifta, slå av en prat, eller gi en hjelpende hånd er hjertelig velkommen! Vi begynner kl 09.00.

Som nevnt ligger det ingen forventninger fra Sirdal Skilag om dugnadshjelp fra andre klubber nå i høst, vi vet jo også hva som skjer i Melsheia! Men, vi tenkte det uansett var greit å informere!

For anleggsgruppa,
Roger Grubben

Torgeir Nevland beskuer de flotte løypene på Tjorom. Perfekt !!

Back To Top