Skip to content

Fredag 31. mars startet festivalen med Larsen-stafetten. Spenningsnivået var høyt, og vi fikk se god lagånd og idrettsglede Rogalandslagene viste mye god skyting og bra fart i sporet. I gutter 11-12 år startet Torbjørn Koksvik første etappe med fullt hus, Vetle Idland fulgte opp på andre og ga William Brekken Ramsfjell et godt forsprang. Han øket ledelsen og sikret seier til Figgjo.

Alle tre fulgte opp på individuelle løp. William vant i gutter 12 på lørdag og fikk bronsplassering på søndag. Torbjørn tok førsteplass, 4 sekund foran Vetle i gutter 11 på lørdag. Vetle fulgte godt opp med en fin 2. plass på søndagen.
I mix stafett 13-16 år sikret Alida Oftedal og søskenbarna Eirik Idland og Martin Nevland, 2. plass til Figgjo IL. Eirik og Martin har hatt en imponerende sesong. De har vunnet alle nasjonale konkurranser i gutter 16 i år! På Liatoppen vant Martin med ett sekund over Eirik på lørdag, mens Eirik tok seieren på fellesstarten på søndagen.
I 14 års klassene vant Herborg Idland fellesstart for jenter, og Erik Sporaland tok 2. plass i guttenes fellesstart. I tillegg gjorde mange andre av Rogalands løpere innsats som ble lagt merke til. Sesongen ble avsluttet med gode opplevelser. Når utøverne sitter i bilen hjem og legger planer for neste sesong, tegner det godt for skiskyttermiljøet i Rogaland.