Skip to content

Blink i Sandnes lørdag 4.8.2018

Også på lørdagen var det god stemning, med mye spenning både på standplass og i løypa. Innsatsen og entusiasmen i de yngste årsklassene gjenspeiler god rekruttering til klubben. Figgjoløperne viste også i år at de kan hevde seg både i langrenn og skiskyting. I langrenn kom Hanna Vølstad videre til semifinale i langrenn i jenter 11-12 år og Torbjørn Koksviki gutter 13-14. Tobias Sletvold tok seg videre til finale, der han fikk en flott 5. plass. William Brekken Ramsfjell avgjorde i spurten og vant gutteklassen 13-14 år. Siri Årsvoll Undheim, Eirik Idland og Martin Nevland fikk være med i TV-sendte langrennsfinaler. Her var Eirik uheldig med staven, mens Martin klarte å krysse målstreken først og ble intervjuet av NRK.

I skiskyting hadde vi flere utøvere i finalene. I gutter 13 var 3 løpere med: Torbjørn Koksvik, Vetle Idland og Elias Haugstad. Torbjørn fikk pallplass på 3., tett etterfulgt av Vetle og Elias på 4. og 5. plass. Ingvill Sporaland fikk 5. plass, og Sille Garvik Håland kom på 8. i finalen til jenter 14. William Brekken Ramsfjell gikk helt til topps i sin klasse også i skiskyting. Ane Nevland gikk inn til 6. plass i J15, og Erik Sporaland kom inn på 3. i G16. I juniorklassene fikk Vilde Idland 4. plass i K17, og Kevin Brekken Ramsfjell fikk 6. i M19.

Klubben hadde 4 løpere som deltok i TV-sendte skiskytterfinaler: Eirik Idland og Martin Nevland i M18 og Siri Aarsvoll Undheim og Malin Haga Idsøe i K18. Eirik gikk først ut etter liggende skyting, men fikk ikke like god uttelling på stående og endte på 4. plass. Her kom Martin på 8. plass. Malin hadde et stavbrekk på førsterunden. Siri har god historikk på Blinkfestivalen og slo til med 2. plass.

Flott innsats av alle løperne, støtteapparatet og dugnadsgjengen!